ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Защита на личните данни

( Оценка 3.0 ) от ( 2 отзива )

Политика за защита на личните данни

 1. Идентификационни данни на администратора и координати за връзка

  Име: Елвидом ООД
  БУЛСТАТ: 201590449
  Адрес: Ул.В.Атанасов 39

 2. Цели на обработване

  Целта на събирането и обработването на данни е предлагането на услуги и инструменти, където потребителите могат да участват в дейности, включително но не само да се регистрират и да създадат профил, да публикуват или да разглеждат списъци с услуги, да комуникират с останалите потребители, да си разменят съобщения и да изпълняват множество свързани функции на сайта http://elvidom.bg.
  Личните данни са информация, която служи за Вашата идентификация, т.е. име, електронна поща. Елвидом ООД София, под никаква форма няма да събира Ваши лични данни, освен необходимите за извършване на действия по уеб сайта, http://elvidom.bg

 3. Категории лични данни които ще се обработват

  Услугите, които предоставя сайта http://elvidom.bg предполагат предоставяне на Лични данни като име, адрес, телефон , e-mail.
  http://elvidom.bg не събира данни с категория специални данни по смисъла на чл. 9 и 10 от Регламент (ЕС) 2016/679 . С това съгласие вие се задължавате да не съхранявате и изпращате такива данни чрез сайта, като например
  ⁃ данни, разкриващи Вашия расов или етнически произход, политически възгледи, религиозни или философски убеждения, членство в синдикални организации, нито Ваши генетични данни, биометрични данни, данни за здравословното Ви състояние, за сексуалния Ви живот или сексуалната Ви ориентация, или данни, свързани с Ваши присъди и нарушения.
  ⁃ документи за самоличност, както и ЕГН, номер на паспорт/лична карта и др. подобни и то само при нужда, т.е подписване на договори и други нормативни документи.

   

 4. Категории получатели на данните

  Функцията на http://elvidom.bg е информационна платформа за предлагане на услуги, която на базата  електронна страница позволява на клиента да избере нужната услуга.
  Вашите данни могат да стигнат до "Еконт Експрес" ООД с цел изпълнение на пощенската услуга при изпращане на документи или други материали. 

 5. Информация за правата на субекта на данни

  ⁃ http://elvidom.bg ви осигурява непрекъснат 24 часов достъп до сайта и вашия акаунт, освен в случаите на техническа неизправност.
  ⁃ Чрез достъпа до вашия акаунт , вие имате право на проверка, промяна или изтриване на предоставената от вас информация. Имате възможност и да се откажете от съгласието за обработване на данните ви чрез закриване на акаунта ви (което ще доведе до невъзможност за използване услугата на сайта).
  ⁃ Вие имате право да възразите срещу обработването на личните ви данни, което се основава на задача от обществен интерес, упражняване на официално правомощие или на легитимен интерес. 

 6. Задължително ли е предоставянето на лични данни

  Задължителната информация, за да се регистрирате е eлектронната ви поща.
  Предоставянето на личните ви данни в останалата функционална част на сайта е напълно доброволно по ваше желание. 

 7. Срок на съхранение 

  http://elvidom.bg съхранява Вашите лични данни за срок не по-дълъг от съществуването на профила ви в уебсайта. След изтичането на този срок,http://elvidom.bg полага необходимите грижи да изтрие и унищожи всички Ваши данни, без ненужно забавяне (до 28 дни). 

 8. Дали данните ще се предоставят на трета държава извън ЕС 

  elvidom.bg e сайт достъпен и от страни извън Европейският съюз. Това предполага, че данните, които сте предоставили в обявата могат да бъдат видяни от тези трети страни. 

 9. Сигурност от страна на http://elvidom.bg

  ⁃ Предоставените ни данни се защитават съвестно от загуба, унищожение, изопачаване/фалшификация, манипулация и неправомерен достъп или неправомерно разкриване.
  ⁃ „Елвидом” ООД ще използва личните ви данни единствено за целите на техническото управление на сайта, в който сте регистрирани, за да ви предостави достъп до специална информация или за обща комуникация с вас. „Резон” ООД няма право да продава или търгува с Вашите лични данни. Служителите на „Елвидом” ООД са длъжни да опазват поверителността на вашите данни и да спазват споразумение за разкриване на поверителна информация. „Елвидом” ООД се води от приетата фирмена политика за защита на личните данни, която е представена в Комисията за защита на лични данни и се ръководи стриктно от нея при съхранение на личните данни, получени от регистрирани потребители в сайтовете, собственост на компанията.