ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Безплатен оглед и консултация за бойлер

( Оценка 2.7 ) от ( 12 отзива )

безплатен оглед и консултация Безплатен оглед на бойлер за София и района

Всеки наш клиент получава професионална консултация от наш техник относно нуждите и избора му на оптимален вариант за избор на техника или услуга. Консултацията може да се извърши на място в офиса, по телефона или в отговор на електронна поща. Консултацията по телефон, електронна поща и в офиса на компанията е напълно безплатен. Всеки клиент маже да поръча и консултация на място в дома си. Огледа и консултацията се заплаща само при самостоятелна услуга.

Под самостоятелна услуга имаме предвид посещение на наш техник само за извършване на оглед и консултация в дома на клиента, без извършване на каквато и да е друга дейност. При липса на сделка между клиента и компанията, консултацията се заплаща. Всеки клиент, които се спира на нашите услуги получава безплатен оглед и консултация! Всеки оглед и посещение с последващ монтаж или продажба на техника ,не се заплаща или се приспада от крайната цена. Приспадането се извършва при решение на клиента в по-късен етап. Решението на клиента може да не е моментно. Консултациите на място у клиента се заплащат 48,00 лв с включен ДДС в рамките на град София.

Възможни консултации в офис, по телефон или поща:

  • За избор на техтника
  • За уточняване и изясняване на детайли относно технически особеностти
  • Справки за цени и модели

Консултации в дома на клиента

  • За изготвяне на оферта
  • За изготвяне на проект
  • За вземане на размери
  • при избор на нов бойлер или друг ел уред

Консултация и оглед в София

Съобразно определения от клиента бюджет, ние ориентираме клиентите към най-доброто за тях. Професионалната консултация е от съществено значение. Клиентите ни получават винаги актуална информация за цени на услуги и техника. Нашите техници извършват индивидуални консултации относно всеки обект и специфичните нужди за качественото му изпълнение.

Огледът се извършва от нашите търговци или инсталатори в зависимост от естеството му: сложност на монтажа или други. Ако имате съмнения относно самият монтаж или типа на услугата, заявете безплатен оглед.

Тук може да видите ориентировъчни цени на нашите услуги и стоки.

Безплатен оглед и консултация, консултация и оглед. Електро и ВиК услуги за София и района. Тел 0895 012345 - 24/7.