ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "
Дежурни телефони:
02 / 870 31 03
0895 / 012345

денонощно 24 / 7

180x600

ВиК услуги - денонощни аварийни ремонти София

( Оценка 4.2 ) от ( 56 отзива )

ВиК услуги София

ВиК авария - денонощни услуги ремонти от водопроводчик

Елвидом ООД е фирма, с екип от квалифицирани ВиК специалисти, натрупали опит от практиката и утвърдили го във времето. Нашите водопроводчици са специализирани при изграждането на нови ВиК инсталации на новостроящи се сгради, сгради за основен ремонт и извършването на аварийни ремонти. Предлагаме вик услуги по домовете, поддръжка и текущ ремонт на ВиК инсталации. Разполагаме с обучен термограф и термографска камера (термокамера) за откриване на скрити течове от тръби и канали. Като осигуряваме след това и отстраняване на теч, отново с гаранция в разумен срок.Справяме се бързо и качествено със запушени канали и сифони. Извършваме смяна на тръби,  кранове, щрангове и др.  Работим винаги с доказани във времето доставчици на материали! Нашият екип от специалисти предлага висококачествено обслужване при ремонт и изграждане на водопровод и канализация.

Денонощни ВиК услуги София. Квалифициран водопроводчик

Елвидом ООД предоставя денонощни ВиК услуги София 24/7 с дежурен екип от водопроводчици за отстраняване на аварии по ВиК системи на жилищни сгради, офис и промишлени сгради, къщи, апартаменти, складове и магазини в цяла София. Предлагаме ВиК услуги София Младост, Дружба, Люлин, Надежда, Овча купел, Гео Милев, Лозенец, Хладилника, център, Симеоново, Драгалевци, Бояна и др. Гарантираме качеството на работа и работим само с материали със сертификат и доказано качество.

Работим с фирми и частни лица. При подписване на договорни отношения с фирми и за лоялни клиенти, се правят отстъпки в цената на ВиК услугите.

ВиК услуги София на достъпни цени

Цените на услугите се определят на място от водопроводчик на Елвидом ООД. Посещението на техника се заплаща от клиента в размер на 30 лв. След огледа на нашия техник получавате цена за конкретната услуга. При услуги над 120 лв. цената за посещението отпада, като цени за стандартни ВиК услуги, може да видите на нашият сайт в поле цени.

Цената за отстраняване на аварийни ситуации е същата като при текущите ремонти. Предлагаме и абонамент за пълната гама ВиК услуги на преференциална цена в сравнение с други ВиК фирми София.

Номенклатурата на предлаганите от нас ВиК услугите е пълна гама. Издаваме документ за гаранция и сервизно обслужване. Рекламации по работата на водопроводчик София се приемат в деня на услугата и по ЗЗР в РБ (14 дневен срок от датата на услугата) или ако не е издадена гаранционна карта и не описано друго.

ВиК услуги-цени

Вик услуги СофияВиК аварии

armatura_za_monoblok

Ако нещо не ви е ясно или това което ви интересува, го няма като информация на нашият сайт, моля пишете ни, или се свържете с нас по телефоните. Ще получите веднага информация по вълнуващите ви въпроси.

Нашите екипи от водопроводчици са в цяла София, Радомир, Перник, Костинброд, Елин Пелин, Ботевград и други околни райони на София град.

 
Монтаж:
 • Монтаж на кранове - смяна на кранове на хидрофорни системи, захранващи кранове - преди водомерите, кранове на мивки, кранове на тоалетни казанчета и бойлери, кранове от метал, полипропилен, полиетилен и др. Смяна на пожарни кранове. Монтаж на преходни кранове с различен диаметър.
 • Монтаж на перални - свързване на захранващ кабел към мрежа 220 V, монтаж към водопровода свързване към канализацията и нивелиране.
 • Монтаж на съдомиялни машини - връзване на чиста и мръсна вода към ВиК инсталацията. Направа на изводи за ВиК при липса на такива. Подмяна на маркучи и меки връзки.
  Отпушване:
  Ремонт :
  • Ремонт на бойлери - монтаж на бойлери за и под мивка, хоризонтални бойлери, вертикални бойлери. Смяна на нагревател, термозащита, защита по ток, за бойлери на ток, на дърва и на газ. Демонтаж на бойлери.
  • Ремонт на водостоци - подмяна на счупени и спукани тръби по водостока. Преход oт метал към PVC. Работим на различен диметър тръби и предлагаме  авариен ремонт по време на дъжд при протичане.
  • Ремонт на ВиК инсталация - ремонтираме ВиК инсталации от PVC, каменин и чугун.
  • Денонощно отстраняване на ВиК аварии - незабавно отстраняване на течове по ВиК, отопление, течове по водомери, мигновенно отпушване на тоалетни, мивки, сифони и др.
   Смяна:
   • Смяна на водомери - подмяна на счупени водомери от механичен удар и повредени от замръзване, неправилно отчитащи водомери. Монтаж на централни водомери, водомери за топла и студена вода на ралични цолажи-1/2. 3/4. 1цол и т.н.
   • Смяна на кранове - смяна на блокирали кранове на щрангове, преди водомерите в апартаментите, кранове преди водомера от уличният водопровод.
   • Смяна на тръби и смяна на щрангове - предлагаме смяна на подцинковани тръби, чугунени тръби, тръби от мед, полипропилен, полимерни тръби и  полиетиленови тръби с размери от 20 до 160 милиметра, хоризонтални и вертикални щрангове.
   Монтажи:
   Монтажи:
   Течове:
   Изграждане: