ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Изграждане на отоплителни инсталации. Ремонт при авария

( Оценка 4.1 ) от ( 14 отзива )

Изграждане на отоплителни инсталации

Ремонт и изграждане на отоплителна инсталация

 Елвидом ООД София е фирма натрупала практичен опит във времето за ремонт и изграждане на отоплителни инсталации. Извършваме монтаж и ремонт на парни инсталации и локално парно. Работейки на пазара постоянно, следим всички нови технологии доказали се във времето и ги прилагаме успешно в нашата работа по обекти.

Ремонт и изграждане на парна инсталация на супер цена

 През годините сме се сплотили като колектив от професионалисти в сферата на изграждането и ремонта и поддръжката на парни инсталации и сме спечелили репутация на надежден партньор с дългогодишната работа.

Работим от дълги години с производители и вносители на резервни части и оборудване, поради което нашите клиенти ползват търговска отстъпка в размер до 25% от цената на определени части и материали.

 Това ни прави конкурентно способни в ценообразуването поради ползване на големи търговски отстъпки, които повлияват директно върху цената към нашите клиенти.

 Целта на нашата фирма е да оставим след себе си доволни клиенти и качествено свършена работа на конкурентно ниски цени с евтини и качествени материали.

Изграждане на отоплителни инсталации цена

 Ако се нуждаете от нова отоплителна инсталация или ремонт на старата, обадете се и наш техник ще ви посети на място. В максимално кратък срок ще получите нашата оферта за необходимите труд и материали и единични цени.

 Цените на услугите за ремонт и изграждане на отоплителни системи се определят на място от техническо лице на Елвидом ООД.

 Посещението на техника се заплаща от клиента в размер на 30 лв в рамките на град София. След огледа на нашия техник получавате цена за конкретната услуга. При услуги над 130 лв. цената за посещението отпада, като тук трябва да направим пояснение, че цената на посещението отпада при работа на момента.

 Ако клиента не осигури достъп и технологично време за работа в момента или по други причини се наложи повторно идване, таксата за посещение не се връща. Рекламации се приемат в деня на услугата, освен при издадена гаранционна карта с други срокове.

 Ще Ви осигурим топла и уютна зима на прилична цена. 

 Предлагаме на клиентите си в сферата на отоплителните системи (ремонт и изграждане на отоплителни инсталации) следните услуги:

 

 

Цени и гаранции

 Цената на извършената от нас услуга се определя в зависимост от достъпността на обекта и материалите, които ще се използват /медни тръби, тръби с алуминиева вложка, обикновени полипропиленови тръби за вътрешна инсталация, и т.н/.

 Гаранция и сервизно обслужване. Работим евтино, бързо и качествено. Почистваме след нас.

 Предлагаме на клиентите и безплатен транспорт на материали в рамките на град София. Предлагаме доставка и смяна на италиански алуминиеви радиатори и чешки чугунени радиатори.

 

468x60