ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Изграждане на ел инсталации. Професионални ел техници

( Оценка 4.8 ) от ( 11 отзива )

Изграждане на ел инсталацииЕлектроинсталации - монтаж и изграждане от професионален ел техник - София

Електротехниците на Елвидом ООД разполагат с професионална квалификация и специализация в монтаж и изграждане на ел инсталации и мрежи. Тепроектират силови ел. инсталации и ел табла на производствени цехове, жилищни и офис сгради и търговски помещения, улични електропроводи.

Благодарение на усърдната работа на електротехниците ни и модерните им уреди, целият процес на изграждане на новата инсталация се превръща в безпроблемна задача. Всички наши работни групи разполагат с професионални машини, сред които са: фрези за канали, фрези за отвори в бетон и тухла, къртачи, перфоратори, лазери за задаване на ниво, ел.отвертки и винтоверти и други уреди с диамантени остриета и върхове за прокарване на електрически кабели през стени от бетон и тухла.

Изграждане на ел инсталации

След осъществяването на проекта, ел техниците ни имат за задача да тестват и пуснат в редовна експлоатация вече завършената електроинсталация на сградата, къщата, апартамента или офиса. Може да разчитате на Елвидом при нужда от аварийни ремонти по всяко време на денонощието, като се свържете с дежурните ни групи за бързо реагиране. Предлагаме ви изграждане на ел инсталация цена на точка, достъпна и конкурентна.

Пускането на работното напрежение е свързано с много проверки, гарантиращи сигурността и цялостта на ново изградената ел.инсталация. Tова се налага, тъй като една нова ел. инсталация в новострояща се сграда е в процес на изработка от самото започване на строителния обект до неговото завършване.

Този факт от своя страна създава предпоставки за неумишлено нарушаване на цялостта на компонентите и ел. връзките на електроинсталацията. Цялата система от кабели се прозвънява и проверява за функционалността на ел кабели и правилното връзване на електрическите схеми. Работните ни екипи извършват проверка спрямо електрическото табло на:

Нашите електротехници са правоспособни и са натрупали дългогодишен опит и знаят как се прави ел инсталация:

 • скрита ел инсталация под замазка
 • скрита ел-инсталация в тръби
 • открита ел. инсталация
 • силова ел. инсталация
 • слаботокови ел. инсталации и заземителни инсталации
 • гръмоотводни инсталации
 • осветителни инсталации
 • стълбищно осветление с датчици, фотоклетки и реле за време

Електрическите инсталации и ел таблата, не бива да се изработват, изграждат и монтират без проект и ясна схема. Важно условие за ремонта и изграждането на електро инсталации и ел табла, е да работят само правоспособни електротехници.

Предлагаме ви изграждане на ел инсталация на достъпни цени. За всеки отделен обект за изграждане на ел инсталация,цената се определя спрямо проекта и специфичните особености на работата, включително за ел инсталация на апартамент цена.

Изграждане ел инсталацииИзграждане ел инсталации

   

  Ако се нуждаете от професионално и висококачествено изграждане на ел. инсталации за всякакъв вид сгради, свържете се с Елвидом София на телефоните на фирмата:

  02/ 8703103
  0895/ 012345

  Нашите ел. техници извършват и аварийни ремонти по ел. мрежи и уредби, монтаж на силно и слаботокови инсталации, както и на всички останали видове ел. инсталации.

  получавате:

  • Качество на работа
  • Гаранция
  • Изгодна цена