ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Електро услуги, предлагани от Елвидом ООД в София

( Оценка 4.3 ) от ( 37 отзива )

електротехници от Елвидом ООДЕлектро монтажи и ремонти

Елвидом ООД предлага на своите клиенти за град София, гр. Перник, гр. Кюстендил и околните им райони електро услуги от квалифицирани ел.техници. Работните ни екипи извършват електроуслуги по домовете. Те са на разположение денонощно и без прекъсване през годината за удобство на клиента. Справяме се бързо и качествено с ремонт и монтаж на електроуреди, изграждане на ел инсталации, електро ремонти, електро монтажи, смяна и монтаж на ел. табла и всякакви други ел услуги. Всички наши електротехници разполагат с необходимите инструменти, техника и материали, за да се справят бързо и професионално с възникнала електро авария.

Електро услуги. Ел техник София

 Всеки електрически уред трябва да бъде монтиран от квалифициран електротехник. Трябва да бъде спазена посоката на тока и задължително занулен с цел уважаване на гаранцията от производителя на уреда, но по-важното е сигурността на хората работещи и използващи електрическия уред. (Това е важно не само за правилната експлоатация на електроуреда и валидноста на гаранцията му, но и най-вече неговата безопасност.). Под електро уред се разбират електрически бойлери, печки, фурни, котлони, аспиратори и друга едра битова техника. 

 Разполагаме с необходимия човешки ресурс от ел.техници, за да осигурим и сервизно обслужване на нашите обекти с гаранция от Елвидом ООД София. Всички електротехници на Елвидом ООД са с най-високата група за електро безопасност.

Фирмата води целенасочена политика на ценообразуване в условията на криза. А постоянните ни клиенти могат да се възползват от специални абонаменти и отстъпки за всяка следваща поръчка. Това не важи при отстраняване на аварии извън работно време. 

Електро услуги София цени

 Цените на електроуслугите може да видите в сектор цени, като за нестандартни заявки, неописани в ценовата листа, цените на електроуслугите се определят на място от електротехника на Елвидом ООД, като посещението му се заплаща от клиента в размер на 30 лв. След огледа на нашия електротехник получавате цена за конкретната ел.услуга. При електроуслуги  над 120 лв. цената за посещението отпада. Рекламации по работата на техниците се приемат в деня на услугата или ако не е издадена гаранционна карта и не описано друго. Рекламацията при услуга се определя по закона за рекламациите в РБ, към АЗЗП. Извършваме също откриване и доказване кражба на ток.

Електро услуги София - Ел аварияРемонт на Ел инсталация

 Извършваме широка гама електро ремонт София от специализираните ни електротехници. В случай че не сте намерили това, което ви трябва - попитайте ни!

Професионални електротехници за електро услуги в София и околностите. 

 

 
 • Проектиране и ремонт на електроинсталации - фирмата извършва проектиране на открити и закрити силови ел.инсталации, осветителни електроинсталации и мълниезащитни инсталации на всякакъв вид сгради и производствени помещения.
 • Изграждане на електроинсталации -  цялостното изграждане на скрити и открити ел.инсталации, силови ел.инсталации на промишлени и стопански сгради, жилищни и офис сгради и търговски помещения. Екипите ни работят от момента на структурното окабеляване, през направата на ел.връзки, реденето на апаратурата и защитната автоматика, до пускането в експлоатация ня ел.инсталацията.
 • Монтаж на контактори - ел. специалистите ни монтират монофазни и трифазни контактори с различна мощност и начин на управление.
 • Монтаж и подмяна на витлови предпазители с автоматични - Това най-често извършваме във по-стари къщи и жилищни кооперации. Изхвърлят се старите бушони и основите им и на тяхна място се редят автоматичните предпазители като се спазват параметрите им.
 • Монтаж на дефектно токови защити - така наречените ДТЗ-та са устройства който изключват напрежението през тях при отечка по-малка от 30мА. Монтират се само и единствено на трижилна ел.инсталация. Електротехниците ни разясняват всички подробности и начин на работа на тези устроиства. Ако се наложи, се преработва двужилната система в трижилна, и тогава монтираме ДТЗ. Монтираме монофазни и трифазни ДТЗ, както и катодни отводители.
 • Ремонт на електроинсталации - Групите ни работят по текущи ремонти на електроинсталации, изграждане на ел.инсталации, подръжка и отстраняване на авариини ситуации по ел. инсталации на жилищни сгради, офиси, магазини, складове и др.
 • Електротехници София - 24/7 - Елвидом ООД разполага с професионални електротехници и професионална екипировка и техника за денонощно отстраняване на електроаварии и повреди по електроинсталации от всякакъв тип.
 • Изграждане на ел.табла - изграждаме и монтираме силови разпределителни ел.табла, електромерни ел.табла и апартаментни електрически табла по проект и изисквания на БДС. Работим с табла за вграждане, ел.табла за открит монтаж и др.

 • Слабо - токово инсталации - проектиране, изграждане, ремонт и поддръжка на пожароизвестяващи системи, системи за достъпа, домофонни и звънчеви инсталации, видео домофони
 • Стълбищно осветление - ремонт и абонаментна поддръжка на стълбищно осветление на входове, кооперации, блокове и др. Преработка на стълбищно осветление
 • Монтаж на осветителни тела за бита и индустрията - Извършваме монтаж на осветителни тела за вътрешен и външен монтаж с различна IP защита. Монтираме тела на височина до 18 метра в ханбари и пром. цехове със собствена автовишка. Монтаж на осветителни тела за бита и домакинството - полилеи, плафони, лунички. Извършваме монтаж на всякакви осветителни тела на 220V и 12 V.
 • Ремонт на ел.табла - извършваме текущ ремонт на ел.табла. Пренареждане, увеличаване на мощноста, смяна на автоматика. Предлагаме и денонощен авариен ремонт от нашите дежурни ел. техници за София.
 • Преместване на ел. табла - преместваме електрически табла от всякакъв вид. Удължаване на захранващите линии чрез мефиране и спайк връзки.
 • Монтаж на автоматични предпазители - монтираме автоматични предпазители от различни марки и мощности. Монтажа се извършва върху EU шина, по приетите норми и правила. Доставяме на клиентите А.П. на складови цени. Работим с доказали се марки на световния пазар.
 • Монтаж на ледогенератори - монтаж на ледогенератори за дома, офиса, заведението, ресторанта
 • Монтаж на ключове и контакти - предлагаме монтаж на трифазни и еднофазни контакти. Монтаж на единични и двойни контакти за обикновенни условия и монтаж на влагозащитени такива. Монтаж на ключове - обикновенни, серийни, девиаторни и кръстати, според схемата на вързване.
 • Преместване на контакти и ключове - екипите ни разполагат с къртачна професионална техника и фрези за бетон и тухли, за да преместят бързо и безпроблемно ел.контакти и ключве там където желае клиентът.
 • Изграждне на ефектно и скрито осветление - специалистите на Елвидом ООД имат необходимите знания и умения за изграждането, подръжката и експлоатацията на скрито осветление, ефектно осветление, алейно и фасадно осветление, осветление на басейни и  др. типове.
 • Монтаж на електромери - монтираме монофазни и трифазни, еднотарифни и двойно тарифни електромери за активна мощност. Електромери за очитане и преочитане на ел. енергия. Монтираме и часовници за тарифа.
 • Откриване на кражба на ток - електротехниците ни използват знанията и уменията от дългогодишния опит и професионална техника. Издаваме протокол за констатиране на кражбата от квалифициран електротехник. Този протокол е официален документ.
 • Смяна на захранващи кабели - извършваме подмяна на стари захранващи кабели поради увеличаване на мощноста или повреда в проводника.
 • Откриване и отстраняване на къси съединения - професионално, бързо и точно откривани и отстраняване на къси съединения на вътрешни, външни, осветителни ел.инсталации.
 • Смяна и ремонт на бойлерни табла - смяна и,ремонт и монтаж на бойлерни ел.табла за вграждне и за открит монтаж-16А,20А и 25А. Зануляване.
 • Монтаж и ремонт на абсорбатори - монтаж на кухненски аспиратори, вграден и открит монтаж. Пробиване на комински тела. Поддръжка и ремонт, смяна на гъвкава тръба.
 • Монтаж и ремонт на бойлери - сервиз на бойлери Дипломат, Елдом, Теси, Матев, Шишков, Аристон, Siemens,Stiebel Eltron и други марки, електрически бойлери, проточни бойлери. Монтаж на всякакъв вид бойлери -кухненски, вертикални, хоризонтални, със серпентина, както и всякаква големина. Техниците ни ще монтират или демонтират бойлера и ще отнесат със себе си ненужните вече опаковка и други отпадъци. Услугата ще бъде извършена качествено, бързо и на ниска цена.
 • Монтаж и ремонт на печки - извършваме монтаж на говарски печки за домакинството и професионални готварски печки. Подмяна на терморегулатор, ел.ключ, нагревател и др. ел. компоненти.
 • Монтаж, ремонт и поддръжка на фурни - за дома, заведението, ресторанта, както за вграждане така и за открит монтаж
 • Монтаж на стъклокерамични котлони - за вграждане, всякакви размери, форма и мощност, сътлокерамични котлони за вграждане за заведенията и доманствата
 • Монтаж на хладилници и фризери - ЕлВиДом София осигурява безплатно доставка, евтин монтаж и гаранционно обслужване на всички модели и марки хладилници и фризери - вертикални, тип "ракла", за вграждане, комбинирани