ic_facebook

ic_RSS

"Бърз и качествен ремонт!"

"Ниски цени! Гаранция на труда! "

Цени за откриване на скрити течове в София

Ценова листа на фирма Елвидом ООД за откриване на течове към 2020 година

- За закрити пространства (стаи на апартаменти, къщи, вили, хотели)

Цена за обследване на помещение с размери до 15 м2 - 110 лв.

Цена за всяко следващо помещение - 40 лв.

- За открити пространства (тераси и покриви)

Цена за обследване до 15 м2 - 199 лв.

Цена за обследване до 150 м2 - 2,45 лв на метър.

Цена за обследване над 150 м2 - за повече информация, обадете се на 0895 012345.

Елвидом ООД предлага специални цени за обследване на скатни покриви:

Цена за обследване на покрив до 120 м2 - 230 лв.

Цена за обследване на покрив до 140 м2 - 280 лв.

Цена за обследване на покрив до 160 м2 - 390 лв.

Цена за обследване на равен покрив до 200 м2 - 440 лв.

В цените за откриване на теча се включва и безплатно изготвяне на оферта за отстраняване на теча.

Срещу допълнително заплащане, фирма Елвидом ООД издава следната документация:

Констативен протокол, удостоверяващ липса на теч от инсталация - 90 лв.

Констативен протокол без нотариална заверка (удостоверяващ причината за скрития теч) - 90 лв.

Посещение до адрес в рамките на София от специалист термограф за консултация - 50 лв.

Такса термография за София 30,00 лв

Посещение до адрес извън София - 0,89 лв/км. в двете посоки.

Откриване на скрит теч София 110,00 лева с ДДС

При нужда от откриване на теч без къртене се записват часове предварително спрямо работен график. При нужда от моментна реакция се заплаща оскъпяване в размер на 30% от обявените по-горе цени.

 

Ценообразуване за услуги и ремонти

 Елвидом ООД таксува своите клиенти с такса посещение в размер на 30 лв с ДДС в рамките на град София. Таксата покрива разходите на фирмата до адреса на клиента. При необходимост от проверка за даден проблем таксата е 18 лв. и включва подробен оглед, диагностика, консултация и становище (оферта при евентуален ремонт) за отстраняване на проблема. 

Таксата от 30 лв се добавя към цента за ремонта, ако ремонта е на стойност до 120 лв. При стойност на ремонт над 90 лв клиента се освобождава от таксата за посещение. Цена от 120 лв се има предвид цена на услугата (труда), без ДДС и без включени транспорти разходи и материали.

Когато получите писмена или устна оферта и сте съгласни с цената, ние започваме работа единствено и само след подписване на декларация и договор за услуга със съответните стойности и дейности, които ще извършим в дома ви.

НЕ ЗАПОЧВАМЕ работа без предварителното информиране на клиента, както и без подписани документи от страна на клиента, че е запознат с цената и дейностите и начина на тяхното изпълнение. За ремонт и изграждане на незаконни обекти, инсталации и системи отговорност носи поръчителя и собственика на обекта.

За всички видове нестандартни дейности и услуги, които отсъстват от ценоразписа се определят на място по усмотрение на техника придържайки се към ценовите разбивки на фирмата, които са обявени във фирменият сайт.  Запознавнето на клиента с цените и ценообразуването е задължително в писмен вид. 

Ценим и уважаваме клиентите, тяхната собственост и права и се стараем усърдно да спазваме моралните правила и ценности, както и всички нормативни документи в РБ.

 

Цени за електро услуги.

Обявените цени са без ДДС. Цените са само за труд при повикване по график. В цената не е включен материал и резервни части. При повикване по спешност и не е по график се определя друга цена след оглед на място. Елвидом ООД си запазва правота на промяна в цените.
 

Цени за изграждане, ремонт и поддръжка на парни инсталации и отоплителни системи

Заявените цени са без ДДС. Цените са само за труд при повикване по график. В цената не е включен материал и резервни части. При повикване по спешност извън графика се определя друга цена след оглед на място. Елвидом ООД си запазва правота на промяна в цените. Цената за повикване по спешност е 35 лв без ДДС.

 

Цени за ВиК услуги - ремонт и монтаж - София и района

Обявените цени са без ДДС. Цените са само за труд при повикване по график. В цената не е включен материал и резервни части. При повикване по спешност извън графика се определя друга цена след оглед на място. Спешно повикване и оглед е 35 лв за град София.

Елвидом ООД си запазва правота на промяна в цените.

 

Монтаж на бойлери цена. Безплатна доставка на бойлери за София.

Монтаж на бойлери цена Сервиз за монтиране на бойлери по домовете

 Електротехниците и водопроводчиците на Елвидом ООД работят на територията на цяла София град и околностите. Предлагаме ви монтаж на бойлери цена, достъпна и конкурентна. Клиентите ни могат до се възползват от ниските цени на професионален и бърз монтаж и ремонт на на бойлер, както и от безплатно доставяне на бойлери до дома. Това ви гарантира избор на бойлер от специалист, което със сигурност означава по-високо качество. По-долу са описани процедурите през които техниците ни преминават, за да монтират ел. уреда и начина на ценообразуване за дадената услуга по монтаж на бойлер.

Монтаж на бойлери цена София

 Ако е имало стар бойлер и на негово място ще монтираме новия, то първо демонтираме стария уред. Бойлера може да бъде вертикален, хоризонтален, със серпентина, комбиниран или на газ.

 

Ремонт на бойлери цени

Ремонт на бойлери цениОпитен майстор за ремонт на бойлери по домовете

 Елвидом ООД  София разполага със  опитни ел. и ВиК специалисти (електротехници и водопроводчици) за цяла София и околностите. Предлагаме ремонт на бойлери цени, конкурентни на пазара. Извършваме широка гама електро услуги и ВиК услуги за ремонт на бойлери по домовете София, доставка на бойлери, монтаж на бойлери, демонтаж на бойлери и извозване на бракувани стари бойлери. Реагираме незабавно и работим професионално на конкурентно ниски цени и изгодни условия.

 Специалистите ни от електротехници и водопроводчици са на разположение  денонощно, без почивен ден. Сервиз за ремонт на бойлери Елвидом София предлага професионален ремонт на бойлери на място в дома на клиента. Ние сме един от първите сервизи за бойлери предлагащи ремонт на бойлери по домовете. Необходимо е само да си запазите час за посещение на техник. При покупка на бойлер от нас ние ви доставяме бойлера напълно безплатно!

Ремонт на бойлери София. Ремонт на бойлери цени.

Предлагаме следните ремонтни и монтажни услуги за бойлери в София и околните райони: